Karrierlehetőség a debreceni tubusgyárban

Csatlakozz hozzánk a világ legmodernebb gyártósorával rendelkező gyárában!

2022 deb building 800x600

Az alábbi videó segítségével bepillantást nyerhetsz a mindennapjainkba
Aktualitások

Visszatekintő 2022

 • Napelem park telepítés keretében a gyár teljes tetőfelületére, 10 ezer négyzetmétert is meghaladó területen több mint 2 800db napelem panelt telepítettünk, így érhető el, hogy az üzem villamosenergia-fogyasztásának egy részét a megújuló energia révén fedezzük.
 • Örömmel járultunk hozzá a hajdúszoboszlói Aerofest színes programjainak támogatásához, ahol a Neopac Hungary Kft. által szponzorált légibemutató mindenki számára emlékezetes élményt nyújtott.
 • Hagyományainkat ápolva, 2022-ben is részt vettünk a Debreceni Nemzetközi Repülőtér által megrendezett WizzAir futóversenyen. Öröm számunkra, hogy munkavállalóink a szabadidejüket is szívesen töltik együtt.
 • Köszönjük a Piruett Tánc Stúdiónak, hogy idén kétszer is megcsodálhattuk nívós műsorukat céges rendezvényeink alkalmával. Sikereik elérésében 2023-ban is nagy örömmel támogatjuk őket.
 • Vállalatunk az utóbbi öt évben megháromszorozta árbevételét, kapacitásunkat pedig szinte megdupláztuk. Hatalmas elismerésnek érezzük a teljesítményünk és társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként megkapott Napló gazdasági díjat.
 • A Debreceni Advent egyik lenyűgöző ékessége volt a cégünk által támogatott fénykarácsonyfa, amely a Dósa Nádor téren kapott helyet. Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk az egész éves támogatást megköszönni Debrecen városának, lakosainak, legfőképpen pedig a munkavállalóinknak.  Célunk volt, hogy Debrecen és a Neopac összetartó közösségének egyfajta szimbóluma is legyen a fényfa.
 • Munkatársaink közel 90%-a vett részt nyári és karácsonyi rendezvényünkön, ahol a táncbemutató mellett, stand up fellépés és fotóbox is szórakoztatta kollégáinkat, majd hajnalig tartott a mulatság.
 • Szívből gratulálunk ügyvezetőnknek, Oláh Csabának, hogy megkapta az Év gazdasági szakembere díjat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Dehír által megrendezett szavazás az ő győzelmével zárult.
 • Köszönjük Kollégáinknak, hogy munkájukkal hozzájárultak a 2022-es év sikereihez és bízunk benne, hogy a 2023-as év hasonlóan kimagasló eredményeket és örömöket tartogat számunkra.
 • 400x600 Xmas Tree
 • 400x600 Wizzair run
 • 400x600 Solar panels
 • 400x600 Handover
 • 300x600 Csaba Napló v2

Ismerj meg minket

Oláh Csaba


Ügyvezető igazgató

Eisler Kornél


Pénzügyi és adminisztrációs vezető

Puskás Zoltán


Ellátási lánc vezető

Zeke Norbert


Termelési igazgató

Bíró Krisztián


Minőségirányítási vezető


Történetünk

A debreceni Tu-Plast Tubusgyártó Kft. 1996-ban alakult, abban az időben újdonságnak számító műanyag tubus csomagolás gyártásával akkori startup-ként. 2006-ban a cégtöbbségi tulajdonosa a svájci Hoffmann Neopac csoport lett, és az ezzel megkezdődött az a folyamatos fejlődés, ami mind a mai napig tart. A kezdetben két gépsor 2012-re már négyre emelkedett, majd egy 7000 négyzetméteres épületbővítés lehetővé tette az 5. és 6. gépsor telepítését. 2017-ben a Tu-Plast Kft. új neve Neopac Hungary Kft. lett. 2021-re a vállalat már 10 gépsorral és egy digitális nyomtatóval is rendelkezett. Ennek megfelelően dolgozóink létszáma is folyamatosan emelkedett, és ma már, a 2022-es bővülésnek köszönhetően, több mint 250 főt foglalkoztatunk. A kozmetikai-, fogászati ipar és az egészségügy számára gyártott tubusaink száma üzleti tervünk szerint ebben az évben meghaladja majd az 400 millió db-ot, amelyeket több mint 40 országba értékesítünk. Minden évben számos fejlesztést, innovációt vezetünk be a piaci elvárásoknak megfelelően szinte mindegyik a környezeti fenntarthatóságunk további javítására fókuszálva, mely a jövőben is egyik legfontosabb törekvésünk.


Nyitott pozícióink

Tedd meg a karriered következő lépését és építsd a jövődet a csomagolási szakterületen!
Aktuális álláslehetőségeinkről az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz:

ui_icon_404 ar ar ar ar ar ui_button_x Group 2 ui_dropdown dropdown Group 3 Created with Sketch. Group 2 icon_link icon_scroll LinkedIn Group logo_hoffmann logo_neopac pin pin pin Shape phi + Combined Shape Twitter ui_icon_file yt