Karrierlehetőség a debreceni tubusgyárban

Csatlakozz hozzánk a világ legmodernebb gyártósorával rendelkező gyárában!

2022 deb building 800x600

Az alábbi videó segítségével bepillantást nyerhetsz a mindennapjainkba
Aktualitások

Visszatekintő 2022

 • Napelem park telepítés keretében a gyár teljes tetőfelületére, 10 ezer négyzetmétert is meghaladó területen több mint 2 800db napelem panelt telepítettünk, így érhető el, hogy az üzem villamosenergia-fogyasztásának egy részét a megújuló energia révén fedezzük.
 • Örömmel járultunk hozzá a hajdúszoboszlói Aerofest színes programjainak támogatásához, ahol a Neopac Hungary Kft. által szponzorált légibemutató mindenki számára emlékezetes élményt nyújtott.
 • Hagyományainkat ápolva, 2022-ben is részt vettünk a Debreceni Nemzetközi Repülőtér által megrendezett WizzAir futóversenyen. Öröm számunkra, hogy munkavállalóink a szabadidejüket is szívesen töltik együtt.
 • Köszönjük a Piruett Tánc Stúdiónak, hogy idén kétszer is megcsodálhattuk nívós műsorukat céges rendezvényeink alkalmával. Sikereik elérésében 2023-ban is nagy örömmel támogatjuk őket.
 • Vállalatunk az utóbbi öt évben megháromszorozta árbevételét, kapacitásunkat pedig szinte megdupláztuk. Hatalmas elismerésnek érezzük a teljesítményünk és társadalmi szerepvállalásunk elismeréseként megkapott Napló gazdasági díjat.
 • A Debreceni Advent egyik lenyűgöző ékessége volt a cégünk által támogatott fénykarácsonyfa, amely a Dósa Nádor téren kapott helyet. Sokat gondolkoztunk azon, hogyan tudnánk az egész éves támogatást megköszönni Debrecen városának, lakosainak, legfőképpen pedig a munkavállalóinknak. Célunk volt, hogy Debrecen és a Neopac összetartó közösségének egyfajta szimbóluma is legyen a fényfa.
 • Munkatársaink közel 90%-a vett részt nyári és karácsonyi rendezvényünkön, ahol a táncbemutató mellett, stand up fellépés és fotóbox is szórakoztatta kollégáinkat, majd hajnalig tartott a mulatság.
 • Szívből gratulálunk ügyvezetőnknek, Oláh Csabának, hogy megkapta az Év gazdasági szakembere díjat. Büszkék vagyunk rá, hogy a Dehír által megrendezett szavazás az ő győzelmével zárult.
 • Köszönjük Kollégáinknak, hogy munkájukkal hozzájárultak a 2022-es év sikereihez és bízunk benne, hogy a 2023-as év hasonlóan kimagasló eredményeket és örömöket tartogat számunkra.
 • 400x600 Xmas Tree
 • 400x600 Wizzair run
 • 400x600 Solar panels
 • 400x600 Handover
 • 300x600 Csaba Napló v2

Ismerj meg minket

Oláh Csaba


Ügyvezető igazgató

Eisler Kornél


Pénzügyi és adminisztrációs vezető

Puskás Zoltán


Ellátási lánc vezető

Bíró Krisztián


Minőségirányítási vezető

Történetünk

A debreceni Tu-Plast Tubusgyártó Kft. 1996-ban alakult, abban az időben újdonságnak számító műanyag tubus csomagolás gyártásával akkori startup-ként. 2006-ban a cégtöbbségi tulajdonosa a svájci Hoffmann Neopac csoport lett, és az ezzel megkezdődött az a folyamatos fejlődés, ami mind a mai napig tart. A kezdetben két gépsor 2012-re már négyre emelkedett, majd egy 7000 négyzetméteres épületbővítés lehetővé tette az 5. és 6. gépsor telepítését. 2017-ben a Tu-Plast Kft. új neve Neopac Hungary Kft. lett. 2021-re a vállalat már 10 gépsorral és egy digitális nyomtatóval is rendelkezett. Ennek megfelelően dolgozóink létszáma is folyamatosan emelkedett, és ma már, a 2022-es bővülésnek köszönhetően, több mint 250 főt foglalkoztatunk. A kozmetikai-, fogászati ipar és az egészségügy számára gyártott tubusaink száma üzleti tervünk szerint ebben az évben meghaladja majd az 400 millió db-ot, amelyeket több mint 40 országba értékesítünk. Minden évben számos fejlesztést, innovációt vezetünk be a piaci elvárásoknak megfelelően szinte mindegyik a környezeti fenntarthatóságunk további javítására fókuszálva, mely a jövőben is egyik legfontosabb törekvésünk.


Nyitott pozícióink

Tedd meg a karriered következő lépését és építsd a jövődet a csomagolási szakterületen!
Aktuális álláslehetőségeinkről az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz:

ui_icon_404 ar ar ar ar ar ui_button_x Group 2 ui_dropdown dropdown Group 3 Created with Sketch. Group 2 icon_link icon_scroll LinkedIn Group logo_hoffmann logo_neopac pin pin pin Shape phi + Combined Shape Twitter ui_icon_file yt