Karrierlehetőség a debreceni tubusgyárban

Csatlakozz hozzánk a világ legmodernebb gyártósorával rendelkező gyárában!

  • 2022 deb building 800x600

Az alábbi videóból megtudhatod, hogy mit teszünk minden nap annak érdekében, hogy a tubusgyártás egyre fenntarthatóbb legyen


Aktualitások

Egy fontos és különleges mérföldkőhöz érkeztünk a Neopac életében: eljött az ideje, hogy Debrecenben és a régióban is hírt adjunk a Neopac létezéséről, megismertessük magunkat, rávilágítsunk az általunk elért eredményekre!

Február elsejével két hónapos reklámkampányt indítunk, amelynek fő célja megmutatni, hogy a Neopac egy 21. századi, dinamikusan fejlődő, nemzetközileg is sikeres gyár, amire mindenki büszke lehet!

  • Neopac campaign 400x600
  • Neopac campaign2 400x600
  • Neopac campaign3 400x600

Történetünk

A debreceni Tu-Plast Tubusgyártó Kft. 1996-ban alakult. 2006-ban a cég többségi tulajdonosa a svájci Hoffmann Neopac csoport lett, és az ezzel megkezdődött az a folyamatos fejlődés, ami mind a mai napig tart. A kezdetben két gépsor 2012-re már négyre emelkedett, majd egy 7000 négyzetméteres épületbővítés lehetővé tette az 5. és 6. gépsor telepítését. 2017-ben a Tu-Plast Kft. új neve Neopac Kft. lett. 2021-re a vállalat már 10 gépsorral és egy digitális nyomtatóval is rendelkezett. Ennek megfelelően dolgozóink létszáma is folyamatosan emelkedett, és ma már 225 főt foglalkoztatunk, amelyet 2022-ben további 25 fővel szeretnénk bővíteni. A kozmetikaipar és az egészségügy számára gyártott tubusaink száma ebben az évben megközelíti majd az 500 milliót, amelyeket több mint 40 országba értékesítünk.


Nyitott pozícióink

Tegye meg a karrierje következő lépését és alakítsa jövőjét a csomagolási szakterületen!
Aktuális álláslehetőségeinkről az alábbi gombra kattintva tájékozódhat:

ui_icon_404 ar ar ar ar ar ui_button_x Group 2 ui_dropdown dropdown Group 3 Created with Sketch. Group 2 icon_link icon_scroll LinkedIn Group logo_hoffmann logo_neopac pin pin pin Shape phi + Combined Shape Twitter ui_icon_file yt